Jobbdag

Åkte till jobbet i vanlig ordning, alltså till Forsbacka hemtjänst. Satte mej där och väntade, och väntade lite till. När klockan var åtta vet jag fortfarande inte vart jag ska jobba, ringer chefen som säger att jag kan komma till valbo. Åker så fint till valbo och hinner göra två jobb, sen ringer pfv. Bara sätta sej i bilen igen och åka ut mot bomhus och extravak. Blev en kort arbetsdag då jag slutade två och började inte föres tio. Skööööönt.
Det är snöstorm. Bokstavligt talat snöstorm.
Får se om jag åker hem ikväll. Inge roligt att behöva köra i detta väder, och frågan är ju om jag kommer ut med bilden om jag skulle åka hem. Vi får helt enkelt se vad jag gör. Först och främst vänta på hjärtat, så vi får kvälls prata lite.
Jag älskar dej Thomas. Du och jag alltid.

Ultraljud

Torsdagen den 18 November 2010 är oförglömlig. Helt magisk känsla. Helt underbart.
Var den bästa känslan någonsin. Och allt blev så verkligt och obeskrivligt.
Vi fick se våran älskade lilla bebis, våran sprattel kuse.
Oförklarlig känsla.
Bebis hade två armar och två ben. Två händer och två fötter. En stor rund mage och en fiiiin navelsträng.
Ett runt fint huvud och fyra hjärtklaffar, precis som det ska vara. Två ögon, två hål för näsa och en mun man kan dricka vatten med ( som vi fick se).
Nu är det på riktigt. Det är inte bara en dröm. Det växer och växer. Den rör sej. Det går fort nu.
Thomas snart är våran älskade älskade bebis här. Halva tiden har gått nu. Det går fort, lite läskigt fort. Snart finns den hos oss, mellan oss, med oss. Jämt och hela tiden. Det är vårt bevis, beviset på våran kärlek, på våran lycka tillsammans. Det är en liten, liten människa. En människa som du och jag kommer att älska mer än någonting annat. En liten, liten människa som vi kommer att älska obeskrivligt. Som kommer att förgylla våra dagar till något helt underbart. Jag älskar dej, lite mer för varje dag. Precis som jag älskar bebis i magen, lite mer för varje dag.
Du och jag kommer alltid att ha någonting tillsammans nu. ALLTID.

Chokladbollar

Skulle vara duktig nu på kvällskvisten och göra chokladbollar. Började så duktigt med att plocka fram allt, tills jag skulle ha smöret. Fanns de nå smör då, nej så där fick jag. Bara för att jag var så sjukt sugen på chokladbollar idag. Jätte jätte suck.
Då tog jag bilen och åkte till sandviken för att köpa godis istället. Så min kväll vart räddad med godis och cola. Tack gode gud att jag har körkort så jag kan åka och köpa söta saker när jag vill. För när man väl vill ha, då MÅSTE man ha.

Tisdag

Denna dag har gått alldeles för sakta. Började iaf med att duscha och plocka undan lite hemma. Och försöka hitta nå kläder, men eftersom att allt är litet och trångt så använder man samsama kläder jämt. Sjukt tråkigt. Magen sticker ut i varenda tröja. Så växer det gör jag, minst sagt.


Tog med mej Jonna in till Gävle idag. Skulle skriva på lite papper och få schema för mitt nya jobb. Skönt. Svängde även in på barnenshus och babyproffs för att leta skötbord. Men det verkar inte ge några resultat och jag får nog lov att bygga ett själv, då jag vet hur jag ska ha det, och är en kräsen männsika.

Dom hade sänkt priset på våran barnvagn med. Men bara i fel färg, typiskt.


Tog en snabbfika inne i valbo och snackade lite skit, alltid lika trevligt. Tack för idag söta vän.


Farsdag

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det alla papporsdag.
Så vi, vi har varit gästrikland runt för att säga grattis, eller för att snika mat och fika.
Alla konstiga dagar tackar vi ibland lite extra för, för då behöver man inte göra så mycket själv, än att försöka vara lite trevlig.
grattis alla pappor.
Nästa år har vi den finaste pappan i våran EGNA familj.


Volvon är nu lagad, och ska in på ombesiktning, sen jävlar ska den ut på blocket illa kvickt. Jag hatar den.


I helgen har jag mått skit, kännt mej sjukligt bakis. Men dricker ju inte en droppe. Magen har levt sitt eget liv. Men idag är jag liiite piggare än resten av dagarna denna helg. Snart ska vi på ultrljud. Jag är sjukligt nervös.



Nu tänker jag åka hem, har inte varit hemma på hela dagen, och jag har sjuklig hemlängtan. Med massa söndagsmys och extra mycket kärlek innan hjärtat åker iväg på jobb igen.


skäggmonstret




Va han inte vacker så säg ;)

Höststädning

Idag vaknade jag två minuter innan klockan, hur surt är inte det då? Låg ändå och drog mej en halv timme till som vanligt. Är bara liiiiite seg på morgonen.

Sen bar det ut och skrapa rutorna på spoortvolvon. Och försöka få lite värme i monster bilen. Värmen kom lagomt när jag skulle kliva ur i sandviken. Väl på sjukhuset gick det bra.
Nu mera sjukskriven till 21november. Heja vad ska jag göra om dagarna då?


Hämtade upp mormor och for ut till hemmet. I skogen i halkan. Mormor skrek mesta dels av bilresan, motlig rolig resenär. Väl hemma började vi städa och dona och plocka. Nu är det mer än fint. Och överraskning till hjärtat med, hooooooppas han blir glad.

Och tack snällasnälla Micke för hjälpen med elen. Jävla pisshus som stänger av elen när man har lite mycket igång. Och min support genom telefon med thompen funka inge bra. Tur att dom är elektriker.

Nu däremot har min rygg strejkat och jag kan inte ta mej ur soffan, och lär vi inte ta mej härifrån fören i morgon. Då älskling äntligen kommer hem. Såå sjukt ensamt och tråkigt när han är borta.

Nya tag.

Om man ska prova att vara aktiv här igen. Inte för att jag förväntar mej så mycket av mej själv på den fronten. Och inte av min sambo heller, som jag ska dela detta med!



Just nu idag är vi gravida i vecka 16+0. 
Jag känner mej allmänt fet och äcklig. Dubbelhakorn svämmar över, och tröjorna är trång.
Men av det jag fått höra, så är det fullt normalt att växa och få en annan kropp.
Bara att bita ihop och gilla läget, det blir ju underbart och vackert av det så småning om.
Min kärlek älskar mej fast jag börjar bli fet.


Vi börjar få finfint i huset, och jag trivs som fisken i vattnet. Bara LITE småfix kvar, sånt som brukar kunna ta en evighet innan det blir klart. Så som lister och dörrfoder. Man blir lite bekväm, eller blind kanske man ska säga, man ser det inte själv.

Bänkskivorna är äntligen bestälda, svarta fina, med silver kant. Jag och pappa Forsberg kan det där med IKEA kök nu, Tack snälla pappa för hjälpen. Vi kör på samma stil som Erik och Frida, lika smak med andra ord. Huvudsaken var att vi fick bänkskivorna innan jul, så nu håller vi tummarna.


Luftvärmpumpen kommer och blir inställerad på torsdag. Helt underbart. Förhoppningsvis kan vi stänga av elementen i vardagsrummet till helgen iaf, och då blir det kanske lite billigare än nu. För nu svimmar man när man får räkningen.

Over and out.


RSS 2.0