Trädfällning

Vi började dagen med massa mys i sägen i vanlig ordning. Tätt tätt med ansiktena ska vi ligga, då trivs Milou bäst. Efter en bra stund med morgonmys pallrade vi oss upp för lite "frukost" och blöjbyte. Sedan fortsatte vi morgonen i soffan medan pappaThompen var ute och fällde träd med Emil&Elin.
Så nu ser vi över till grannen, så det ska återgädas med någon buske snarast. Vi såg även att vårat hus inte är så speciellt fint på den sidan, så denna sommar blir det rust av utsidan av huset. Både fönsterfoder och stuprenor saknas.

Emil&Elin kommer tillbaka om två veckor och fäller lite mer träd, då det spöregna på dom stackarna nu. Ganska häftigt att se när han stamklättrar upp med motorsågen hängades i byxan. Det var riktigt läskigt när toppen rasa, jag satt hjärtat i halsgropen och var på väg att tappa kameran. men nu får vi en hel del ved eftersom det här var ett utav fem träd.

Milou växer så de knakar. Hon kommer bli en riktig tungviktare. Äter sover och skiter, precis som dom små liven ska göra. Nu har hon fått hormonprickar i ansiktet, våran finaste tjej. Igår fick Milou en ammningkudde av bästa moster, tacktacktack. Vi har sovit heeeeela natten inatt, helt underbart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0